SBC-logga

Nu kan du som kund till SBC få ett förmånligt pris på LED-belysning & laddstationer för er fastighet.

FAQ – Frågor & Svar

Nu kan SBC i ett helt nytt samarbete med Miljöbelysning erbjuda kostnadseffektiv och energibesparande belysning för er fastighet.

Vilka är Miljöbelysning?

Vi är ett Täbybaserat företag som arbetar över hela Sverige. Vi har det stora företagets kompetens och det lilla företagets flexibilitet.

Miljöbelysning erbjuder högkvalitativ LED belysning som kan användas utan byta armaturer.

Vi tror på ett nära samarbete med våra kunder och att med hög servicenivå erbjuda kunden den bästa lösningen för en energieffektiv och miljövänlig belysning.

Varför ska man välja LED-belysning

Lysdioden uppfanns på 1920-talet och har utvecklats rejält sedan dess. Framför allt under senare år har man hittat sätt att få olika vita och gula ljussken som lyser konstant och intensivt.

Det finns billigare LED-lampor som ofta används i hushåll som ersättning för våra gamla kvicksilverlampor och så finns det kvalitativ LED-belysning som används i kommersiell verksamhet när man har behov av att sänka energikostnaden samtidigt som kvaliteten på ljuset inte får försämras. Vi arbetar enbart med den senare sorten.

Låt oss summera:

  • LED lampor drar mycket mindre ström än andra lampor
  • LED-lampor håller mycket längre
  • LED-lampor innehåller inte kvicksilver och farliga gaser
  • LED-lampor ger minst lika bra ljuskvalitet som ”gamla” lampor
  • Alla våra produkter är certifierade med CE, RoHs och även:
  • TÜV

Målet är att skydda människor och miljön från faror från fabriker, produkter m.m. TÜV fungerar som en oberoende konsult och kontrollerar fabriksanläggningar, elinstallationer, fordon m.m.

TÜV har mycket stränga krav för att godkänna (TÜV geprüft) och har blivit en av de starkaste kvalitetsmärkningarna internationellt.

Hur fungerar det att installera laddstationer?

Att installera laddstationer till sin fastighet kan kännas stort och komplext.

Men vi hjälper er att hitta rätt. Vi har stor branschexpertis och har installerat över 100 anläggningar runt om i Sverige med goda resultat.

Att tänka på inför en installation är vilken typ laddare man önskar och se över om det finns tillräckligt med kapacitet i elcentralen eller om man behöver bygga om eller sätta upp en ny central.

Vi hjälper er från första platsbesöket att se över vilka möjligheter ni har att installera laddstationer och går igenom vilket behov just ni har för er fastighet helt kostnadsfritt. Vi tar även hänsyn till att anläggningen är framtidssäkrad. DVS en utbyggnad skall kunna genomföras på befintlig installation.

Vi är en behörig elfirma som ansvarar för hela projektet från ax till limpa.

Just nu finns det dessutom ett bidrag från Naturvårdsverket som gör att man får 50 % tillbaka vid installation av laddstationer. Vi hjälper till med denna ansökan vid accepterad offert.

Hur fungerar 6-år-på-platsen-garanti?

Kunder till SBC har alltid 6-års garanti på ljuskällorna och 5 år på laddstationer. Garantiärenden sker löpande efter felanmälan mottagits. Felanmälan görs via vår hemsida på www.miljobelysning.nu/felanmalan.