Om oss

Vi är ett Täbybaserat företag som arbetar över hela Sverige. Vi har det stora företagets kompetens och det lilla företagets flexibilitet.

Vi har ca 50.000 ljuskällor och ett hundratal artiklar på lager som hanteras externt, vi skickar varor varje dag och vanligtvis har du din leverans dagen efter. Våra ljuskällor beställer ni enklast hos Sveriges grossister kontakta oss gärna för eran närmsta grossist.

Behöver ni hjälp med installation så har vi samarbeten i hela Sverige.

VÅR AFFÄRSIDÉ OCH VÅRA LEDORD

Miljöbelysning erbjuder högkvalitativ LED belysning som kan användas utan byta armaturer.

Vi tror på ett nära samarbete med våra kunder och att med hög servicenivå erbjuda kunden den bästa lösningen för en energieffektiv och miljövänlig belysning.

VÅR HISTORIA

En mörk dag i mars 2012 föddes ett ljust bolag.

Vi – Leo och Gabriella, funderade över vad vägföreningens kvicksilverlampor skulle ersättas med när det var dags att byta. Det måste väl ändå finnas en bättre, effektivare och helst både billigare och miljösmartare ljuskälla?

Men det var inte så enkelt, intresset var inte så stort på marknaden och de LED-lysrör som fanns var både dyra och ofta av dålig kvalitet.

Då kom Miljöbelysning till världen.

Vi kom från helt andra branscher, men vi hade ett stort intresse och ett brinnande engagemang för att hitta alternativ till som då fanns på marknaden.

Vi ville hitta smarta LED-lösningar, men förutom högt pris och dålig kvalitet så var man också tvungen att byta till en ny armatur vilket var onödigt kostsamt.

Vi hittade lösningen – ljuskällor med hög kvalitet, lång brinntid och dessutom gick de att använda i befintliga armaturer.

Vårt ganska okonventionella förslag möttes med öppna armar. Behovet var gigantiskt och första året ledifierade vi ett stort antal vägföreningar och Ica-butiker, med många nöjda kunder som resultat.

Idag har vi hjälpt bostadsrättsföreningar och många kända företag att bli helt eller delvis LEDifirerade.

Vår enskilt största kund idag är Akademiska hus som förvaltar alla universitet i hela Sverige.

Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade genom att träffa branschkollegor och tillverkare från hela världen. Tillsammans arbetar vi med produktutveckling och vi delar våra erfarenheter med varandra. Därför ser vi trender och utveckling mycket tidigt och vi delar med oss till våra kunder. Allt för att kunna erbjuda våra kunder den högsta kvalitén och det mest effektivaste belysningslösningen på marknaden.

VÄLKOMMEN TILL MILJÖBELYSNING

Vi finns i Täby norr om Stockholm, i Göteborg och Malmö.  Vi växer och utvecklas hela tiden och trivs med vårt arbete, varandra och med våra kunder. Är du nyfiken på att veta mer så kontakta oss så kommer vi och tittar på olika lösningar för dig. Vi har också ett showroom där du kan titta närmare på våra produkter. Dessutom kan du hitta oss på ett antal mässor varje år.

Välkommen till oss!

Gabriella och Leo med personal